ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ

Απώθηση πτηνών

Μέθοδοι Αντιμετώπισης – Απώθησης Πτηνών:

Κάθε χρόνο ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ για να αποκατασταθούν ζημιές από τα πτηνά τα οποία καταστρέφουν στέγες κτιρίων , βαψίματα ξύλινες ,πέτρινες και σιδερένιες επιφάνειες. Επίσης καταστρέφουν πάνελς και την βαφή των αυτοκινήτων.

Υπάρχει όμως η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που εξετάζει το χώρο και την ένταση του προβλήματος προτείνει την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης με πλέγμα απώθησης, χορδή παρεμποδισμού ή χαμηλού ρεύματος, συσκευές λέιζερ και συσκευές κραυγών. Mία απο τις πιο σημαντικές υπηρεσίες της είναι η απώθηση -απομάκρυνση των περιστεριών από τα κτίρια. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα απολύτως ασφαλή και εξελιγμένα συστήματα , τα οποία δεν επεμβαίνουν στην αισθητική των χώρων.

Απολυμάνσεις   Απεντομώσεις   Μυοκτονίες  στην Φλώρινα …

Απώθηση Πτηνών και Απολυμάνσεις  Απεντομώσεις

Τρόποι αντιμετώπισης πτηνών:

Απωθητικές Ακίδες

Οι απωθητικές ακίδες αποτελούν την πιο συνηθισμένη μέθοδο απώθησης πτηνών. Ενδείκνυνται για περβάζια, στηθαία και σκεπές και διατίθενται με ανοξείδωτη βάση ή ειδικά επεξεργασμένο πολυκαρβονικό για μεγαλύτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Δεν προκαλούν τραυματισμό στα πτηνά.

Απεντόμωση για ψύλλους  Απολύμανση για ψύλλους στην Φλώρινα

Δίχτυ Απώθησης

Το πλέγμα ή αλλιώς δίχτυ απώθησης αποτρέπει την είσοδο πτηνών σε χώρους όπως φωταγωγούς και εσοχές. Δεν καταστρέφεται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Xoρδή

Η χορδή χαμηλού ρεύματος είναι μία αποτελεσματική, διακριτική λύση για τα κτήρια. Αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι χαμηλής τάσεως που προκαλεί «ενόχληση» στα πτηνά και είναι εντελώς ακίνδυνη για τον άνθρωπο.
Σε περιπτώσεις που το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα έντονο και δεν θέλουμε να «αλλοιώσουμε» την εικόνα του χώρου προκρίνεται η μέθοδος της χορδής.

Συσκευές Κραυγών (Αρπακτικών)

Μιμούμενη ήχους αρπακτικών, η συσκευή κραυγών απωθεί αποτελεσματικά τα περιστέρια. Περιλαμβάνει δυνατότητα ελέγχου έντασης και χρόνου σίγασης, ρυθμιζόμενη λειτουργία και εναλλαγή είδους κραυγών ενώ μπορεί να συνδυαστεί με συσκευές υπερήχων. Σημαντικό για την συσκευή είναι να εναλλάσσει τους ήχους με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην συνηθίζουν τα πτηνά.

Συσκευές υπερήχων

Αναπαράγοντας ήχους στην συχνότητα των υπερήχων ενοχλεί και απομακρύνει τα πτηνά. Καλύπτουν μεγάλη έκταση, μέχρι και 6000 τετραγωνικά μέτρα. Ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν χαμηλή κατανάλωση και να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τοποθετούνται τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικούς. Δεν χρησιμοποιούν χημικά και δεν προκαλούν βλάβες στα ζώα, ενώ μπορούν να τα απομακρύνουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συσκευές λέιζερ

Οι συσκευές λέιζερ εκπέμπουν ακτίνες, οι οποίες αποπροσανατολίζουν και απωθούν τα περιστέρια. Η τεχνολογία λέιζερ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε χώρους όπως αποθήκες, ράμπες φόρτωσης, τούνελ, ναυπηγεία, γήπεδα, χώρους στάθμευσης και υπαίθριους ή ημιυπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης. Η ιδανική συσκευή θα πρέπει να έχει ποικιλία χρωμάτων στην δέσμη φωτός και τυχαία εναλλαγή κινήσεων έτσι ώστε να επιτυγχάνει την αποτελεσματική απώθηση πτηνών.

Μέθοδοι Αντιμετώπισης   Απώθησης Πτηνών στην Φλώρινα

Απολύμανση ποντίκια – Εξόντωση ποντίκια – Εξολόθρευση ποντίκια στην Φλώρινα

Διαβάστε επίσης για την αντιμετώπιση ενοχλητικών παρασίτων όπως

ΨΥΛΛΟΙ , ΚΟΡΙΟΙ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ , ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ , ΑΚΑΡΕΑ , ΣΚΝΙΠΕΣ

Please follow and like us:

Related posts

Leave a Comment