ΝΕΑ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Φάκελος Απεντόμωσης Μυοκτονίας

Φάκελος Απεντόμωσης Μυοκτονίας και η Ελληνική νομοθεσία
Με βάση την Ελληνική & την Διεθνή νομοθεσία (93/43/ΕΟΚ) & (ΚΥΑ 487/ΦΕΚ 1219/2000) καθώς επίσης οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ ο φάκελος απεντόμωσης μυοκτονίας θα πρέπει να ενημερώνεται μετά από κάθε εφαρμογή απεντόμωσης μυοκτονίας.

Ο νόμος ορίζει πως οποιαδήποτε επιχείρηση υγειονομικής σημασίας καλείται πριν από την έναρξη της λειτουργίας της να κάνει σύμβαση με μία εταιρεία απεντομώσεων με άδεια απεντόμωσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το πρόγραμμα απεντόμωσης μυοκτονίας καταρτίζεται από το επιστημονικό προσωπικό εταιρείας απεντομώσεων και περιλαμβάνει συνδυασμό προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα ελέγχου παρασίτων. Ο φάκελος παραμένει στο χώρο του πελάτη, περιέχει το αρχείο των εφαρμογών.

Καταπολέμηση εντόμων:

Η καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών είναι απαραίτητη, αφού είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών και μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία. Επιπλέον η ύπαρξη τους δημιουργεί
• καταστροφή του προϊόντος,
• δυσφήμηση της επιχείρησης,
• καθώς και νομικές κυρώσεις.

Λύσεις που προσφέρει η εταιρίας μας:

Για επιχειρήσεις που επεξεργάζονται ή διαχειρίζονται με οποιοδήποτε τρόπο τρόφιμα, η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ προσφέρει λύσεις με βάση τις απαιτήσεις οι οποίες αναφέρονται στην οδηγία 43/93 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ, της Ελληνικής και Διεθνής Νομοθεσίας στα θέματα «Insect & Pest Control (κοινοτική οδηγία 93/43/ΕΟΚ, ΚΥΑ 487/ΦΕΚ 1219/Β/4-10-2000).

Προτείνονται και ακολουθούνται εφαρμογές ολοκληρωμένων προγραμμάτων απεντόμωσης – μυοκτονίας, σε επαγγελματικούς χώρους (εργοστάσια, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, catering, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, τράπεζες κλπ.). Η συχνότητα των εφαρμογών καθορίζεται ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, τα παρασιτολογικά προβλήματα που ελλοχεύουν και τη συχνότητα παρουσίας τους στο χώρο.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη. Δεν αφήνουν λεκέδες, μυρωδιές, έχουν μεγάλη υπολειμματική δράση και είναι αβλαβή για τη δημόσια υγεία.

Εφόσον τηρείται πρόγραμμα εφαρμογών εντομοκτονίας και μυοκτονίας, σας παρέχεται Φάκελος Απολυμάνσεων ο οποίος περιλαμβάνει:

Σύμβαση με την εταιρεία Εγκρίσεις των χρησιμοποιούμενων φαρμάκων από το Υ.Α.Α.Τ.

• Περιγραφή-Οδηγίες χρήσεως και κανόνες ασφαλείας των χρησιμοποιούμενων φαρμάκων

• Κάτοψη της εγκατάστασης με επισήμανση των δολωματικών σταθμών

• Δελτία Ελέγχου μυοκτονίας- εντομοκτονίας

• Πιστοποιητικά εφαρμογής παρασιτοκτονίας

• Άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών της εταιρείας

• Μετά από κάθε εφαρμογή συντάσσεται υγειονομική έκθεση ευρημάτων και προτάσεων απαραιτήτων, υπογεγραμμένη από το γεωπόνο της εταιρείας μας με πλήρες μηχανογραφικό σύστημα παρακολούθησης και ενημέρωσης του φάκελου παρασιτοκτονίας.

Ο φάκελος πιστοποιεί την εφαρμογή προγράμματος παρασιτοκτονίας στο χώρο σας στους αρμόδιους φορείς υγειονομικών ελέγχων (ΕΦΕΤ, κλπ).

Μας εμπιστεύονται για την εμπειρία μας και την επιστημονική κατάρτιση της ομάδας μας που συνδυάζεται με σύγχρονο εξοπλισμό και νέες μεθόδους απολύμανσης και μυοκτονίας.

συνδυάζεται με σύγχρονο εξοπλισμό και νέες μεθόδους απολύμανσης και μυοκτονίας. Η Απολυμαντική Φλώρινας διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που είναι αποτέλεσμα της  εμπειρίας μας στην απολύμανση και μυοκτονία  καθώς και της  πληροφόρησης, για τις εξελίξεις της αγοράς .επίσης διαθέτουμε υπηρεσίες  αρωματισμού  και εντομοαπώθησης σε επαγγελματικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης για την αντιμετώπιση ενοχλητικών παρασίτων όπως

ΨΥΛΛΟΙ ,  ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ , ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ , ΑΚΑΡΕΑ , ΣΚΝΙΠΕΣ

Please follow and like us:

Related posts