ΝΕΑ

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η εταιρεία ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με πείρα και εξειδίκευσή, σας παρέχει εντομοαπωθητικά επαγγελματικού χώρου ώστε η εντομοαπώθηση να έχει το σωστό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Χρησιμοποιούνται σε: Επαγγελματικές κουζίνες και χώρους παρασκευής τροφίμων, σε εστιατόρια, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες.

Ειναι εγκεκριμένο απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και συμμορφώνεται με όλες τις οδηγίες της Ε.Ε

Πρόκειται για ένα προϊόν που ως βάση περιέχει φυσικό πύρεθρο και καταπολεμά όλα τα ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, αλογόμυγες, πεταλούδες κ.α.)

* Η επιλογή του σημείου στο οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή γίνεται με ευθύνη του επιχειρηματία και πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας

Εντομοαπωθητικό χώρου Spray FLY OUT με Φυσική Πυρεθρίνη

Eντομοαπωθητικό επαγγελματικών χώρων spray, υψηλής ποιότητας Εγκεκριμένο.
Είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και συμμορφώνεται με όλες τις οδηγίες της Ε.Ε.

Χρησιμοποιούνται σε: Χώρους εστίασης και παρασκευής τροφίμων, σε εστιατόρια, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες κ.α. Δεν σκοτώνει, αλλά απομακρύνει μύγες ,κουνούπια & σκνίπες κ.α.

Περιέχει ΦΥΣΙΚΗ ΠΥΡΕΘΡΙΝΗ που προέρχονται από το εκχύλισμα ανθέων του πύρεθρου (είδος χρυσανθέμου,chrysanthemum cineriafolium, που μοιάζει με μαργαρίτα), είναι άοσμο & δεν προκαλεί ερεθισμούς & αλλεργίες.

Η φιάλη προσαρμόζεται σε ψηφιακή συσκευή ψεκασμού ή χρησιμοποιείται ακόμα και χειροκίνητα.

 

Διαβάστε επίσης για την αντιμετώπιση ενοχλητικών παρασίτων όπως

ΨΥΛΛΟΙ , ΚΟΡΙΟΙ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ , ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ , ΑΚΑΡΕΑ , ΣΚΝΙΠΕΣ

 

Please follow and like us:

Related posts